image
Sursa foto: digisport.ro

Uluitor: câți englezi își bat nevestele atunci când naționala pierde

Englezii au creat o campanie care evidențiază legătura dintre meciurile de fotbal și violența domestică.

Această acțiune a demarat în contextul în care naționala de fotbal a Angliei participă la Cupa Mondială din Rusia și înfățișează fețe de femei cu steagul național imprimat cu sânge. Astfel, posterul prezintă o femeie căreia îi curge sânge din nas și care formează steagul Angliei pe față.

Conform unor statistici, violența domestică crește cu 26% atunci când Anglia joacă, iar când selecționata "Albionului" pierde, procentul este de 38%, informează thedrum.com.

"Am văzut aceste statistici și am creat această campanie pentru a ajuta victimele violenței domestice din timpul Cupei Mondiale", a spus Jo Wallace, unul dintre directorii J Walter Thompson.

Anglia va întâlni, marți seară, selecționata Columbiei, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale Cupei Mondiale. Naționala Albionului a făcut parte din grupa G și a terminat pe locul doi, fiind învinsă în ultimul meci de Belgia. Totuși, englezii au motive să fie optimiști în contextul în care Harry Kane este în formă maximă, acesta fiind și golgheterul la zi al Cupei Mondiale, cu 5 reușite.

De asemenea, după eliminările Germaniei, Spaniei și Portugaliei, Anglia a devenit a 4-a favorită la câștigarea Cupei Mondiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: