image
Sursa foto: Profimedia

Planul prin care Beckham vrea să-l convingă pe Messi să semneze cu Inter Miami

Lionel Messi (35 de ani) se află în ultimele luni de contract cu PSG, dar deocamdată nu a decis ce va face din sezonul viitor.

Campionul mondial cu naționala Argentinei nu duce lipsă de oferte, una dintre acestea fiind de la Inter Miami, club patronat de către David Beckham.

Jurnaliștii de la L’Equipe, citați de as.com au anunțat că argentinianul nu va mai juca pe Parc de Princes, astfel că rămâne de văzut care va fi clubul care va avea câștig de cauză din vară.

Același tabloid din Franța mai susține că gruparea de peste Ocean este dispusă să facă un efort financiar considerabil pentru a-l semna pe Messi. Situația este una similară cu a Qatarului la PSG.

Următoarea Cupă Mondială, cea din 2026, va fi găzduită de SUA, astfel că transferul argentinianului ar însemna nu doar o lovitură sportivă, ci și una la nivel media. MLS ar avea, în rândurile sale, unul dintre cei mai mari jucători din istorie, plus că fotbalul ar intra într-o nouă eră acolo.

În plus, se pare că și Messi se simte bine pe tărâm american. Jucătorul călătorește în mod regulat în Florida, acolo unde și-a achiziționat un apartament de lux.

Jerome Meary, un cunoscut agent de jucători cu legături între Europa și MLS susține că Messi a devenit o prioritate pentru Jorge Mas, celălalt proprietar al lui Inter Miami, și că negocierile cu Jorge Messi, tatăl lui, s-au intensificat în timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Așadar, Beckham încearcă să-l atragă pe Messi la clubul său și din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere al imaginii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: