image
Sursa foto: Getty Images

Ultimele detalii despre situaţia lui James

Una dintre vedetele Columbiei, James Rodriguez, s-a accidentat din nou la gamba stângă şi a părăsit terenul după o jumătate de oră în meciul de joi cu Senegal (1-0), de la Cupa Mondială, în urma căruia sud-americanii s-au calificat în optimile de finală.

Fotbalistul lui Real Madrid, care e împrumutat la Bayern Munchen pânâ în vara lui 2019, s-a ţinut de gambă după ce a fost accidentat şi s-a îndreptat direct către vestiare, când a fost înlocuit de Muriel.

Din cauza problemelor de la gamba stângă, James a intrat doar în a doua repriză a meciului cu Japonia (1-2), dar fără un impact prea mare. În schimb, el a strălucit în meciul al doilea, cel cu Polonia (3-0).

''Sunt foarte îngrijorat, această situaţie e dificilă pentru echipă", a reacţionat selecţionerul Columbiei, Jose Pekerman, după meci. "El s-a antrenat bine până ieri (miercuri, n. red.), era în condiţii ideale şi nu exista vreun indiciu că ar putea avea o recidivă. Sperăm că vom avea ştiri bune după examinarea lui'', a mai spus selecţionerul Columbiei.

Columbia va juca în optimi cu Anglia, meci programat pe 3 iulie, la Moscova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: