image
Sursa foto: mediafax.ro

Artistul român Mihai Constantinescu, în stare extrem de gravă

Cunoscutul artist român Mihai Constantinescu este în stare foarte gravă.

Interpretul a fost internat aseară la Spitalul Floreasca din București, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au reușit să-l resusciteze, iar în cursul nopții artistul a suferit un al doilea stop cardio-respirator.

Acum Mihai Constantinescu este în comă, asistat de aparate, în secţia de terapie intensivă.

Soția, în vârstă de 47 de ani, a fost cea care a chemat luni seară ambulanța, după ce l-a găsit inconștient în casă.

Din primele informaţii, artistul ar fi fost în stop cardio-respirator aproape 10 minute. Medicii au reușit să îl resusciteze după alte 20 de minute.

În cursul nopții, starea artistului s-a agravat și a suferit un al doilea stop cardio-respirator și hemoragie cerebrală.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. El a ajuns la spital cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii 10 ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

Mihai Constantinescu, cunoscut interpret și compozitor al muzicii românești, autor a zeci de șlagăre celebre, s-a născut pe 4 ianuarie 1946, la București, fiind foarte popular și iubit de public, în special în anii '70/'80.

Consacrarea și ieșirea fulminantă la rampă a cunoscut-o atât ca solist vocal pe cont propriu, dar și pentru duete și „trio-uri” care au devenit faimoase. Un duet de succes a fost și cu Anastasia Lazariuc, căreia i-a și compus foarte multe cântece.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: