image
Sursa foto: facebook.com

Facebook a anunțat revenirea la normal după o pană majoră; Ce a provocat întreruperea funcționării

Rețeaua Facebook a anunţat, la începutul zilei de azi că este din nou operaţională 100% după o pană majoră ce i-a afectat miercuri diferite servicii în lume (Facebook, Messenger, Instagram şi WhatsApp).

Utilizatorii platformelor Facebook au văzut că primele dificultăţi au apărut în jurul orei 12:00 GMT, potrivit website-ului DownDetector, citat de France Presse. „Problema a fost de atunci rezolvată şi ar trebui să funcţionăm din nou 100% pentru toată lumea”, a anunţat reţeaua socială pe Twitter la 00:06 GMT joi, exprimându-şi regretul pentru „orice neplăcere” legată de această pană.

Un purtător de cuvânt al Facebook, care a vorbit de asemenea în numele Instagram şi WhatsApp, a explicat că o „operaţiune de mentenanţă” a provocat accidental întreruperea funcţionării, împiedicând partajarea fotografiilor şi videoclipurilor, potrivit mass-media americane, potrivit Agerpres.

Peste 14.000 de utilizatori au raportat probleme pe Instagram şi peste 7.500, respectiv 1.600 pe Facebook şi WhatsApp, potrivit site-ului de monitorizare Downdetector.com.

Cele mai frecvente probleme sunt semnalate de utilizatori la încărcarea imaginilor (83%), a noutăților din Newsfeed (10%), dar şi la autentificarea în aplicații (6%).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: