image
Sursa foto: gazzetta.it

Ronaldo și restul lumii! Audiențe incredibile pentru prima partidă a lui Juve din noul sezon

Efectul "Ronaldo" se resimte din plin în Serie A. Debutul lui CR7 la Juventus a atras în faţa televizoarelor 2.3 milioane de telespectatori în Italia. Partida contra lui Chievo, altfel fără multe ingrediente, judecând după valoarea modestă a adversarei "Bătrânei Doamne", a devenit a patra cea mai urmărită din istoria campionatului.

Venirea lui Ronaldo în Serie A a creat o emulație fantastică în rândul fanilor, dar a creat un val de interes uriaș într-un campionat dominat autoritar de ani buni de bianconeri. Milan, dar mai ales Inter, s-au întărit și ele, astfel că lupta pentru lo scudetto se anunță interesantă, chiar dacă are o favorită clară.

Referitor la partida de la Verona, Juventus s-a impus greu, în prelungiri, cu scorul de 3-2. Fanii fotbalului din Italia au fost nerăbdători să îl vadă pe portughez la treabă, iar acest lucru s-a tradus în audiențe record. Conform programelor de măsurare, meciul a fost urmărit de peste 2.3 milioane de telespectatori.

Meciul a devenit astfel al patrulea cel mai vizionat eveniment fotbalistic din istoria Italiei, fiind depăşit de partidele Roma - Juventus din 2013, 2015 şi 2016.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: