image
Sursa foto: captură video

Lacrimi și durere: Momentul în care trupurile neînsuflețite ale moldovenilor morți în accidentul din Rusia ajung acasă

UPDATE 14.41 // Trupurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni care și-au pierdut viața în urma accidentului tragic din regiunea Kaluga, Rusia, au fost astăzi repatriate.

I-au așteptat rudele îndurerate care nu și-au putut opri lacrimile. A fost nevoie de o echipă de psihologi din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, dar și echipaje SMURD pentru a le acorda asistență psihologică.

09.40 // Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, coloana cu cele șase cadavre a ajuns în Republica Moldova în dimineața zilei de astăzi.

Trupurile neînsuflețite vor fi aduse la sediul unei companii de servicii funerare. Acolo sunt așteptate de rude și apropiați.

Totodată, cele patru persoane traumatizate, care se aflau la spitalul Sukhinichi au fost externate și sunt transportate prin intermediul căii ferate cu ruta Moscova – Chișinău, fiind supravegheați de angajații SMURD.

Trenul cu persoanele traumatizate urmează să ajungă la Chișinău în seara zilei de astăzi, la ora 19:17. De pe peronul Gării Feroviare oamenii vor fi întâlniți de apropiați.

Tragicul accident s-a produs pe 4 august, în jurul orei 7:40, în Federația Rusă, regiunea Kaluga. Trei mijloace de transport, printre care și un microbuz din Republica Moldova, s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi a intrat în depășire.

În urma impactului puternic, opt oameni, printre care șase moldoveni, și-au pierdut viața. Totodată, alți patru moldoveni au fost internați în spital cu diverse traumatisme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: