image
Sursa foto: as.com

Real Madrid pregătește un ultim transfer al verii

Finalul perioadei de mercato în Spania se află pe ultima sută de metri (31 august), iar echipe importante din La Liga caută să dea lovitura pe piața transferurilor. Este cazul și celor de la Real Madrid, care încearcă aducerea fundașului central Mario Hermoso de la Espanyol Barcelona, informează AS.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a ajuns la Espanyol în sezonul precedent, chiar de la Real Madrid.

În contract a fost adaugată o clauza de răscumpărare, în valoare de 15 milioane de euro, pe care campioana Europei dorește s-o activeze în următoarele 48 de ore.

Mutarea are șanse foarte mari să fie realizată având în vedere și posibila plecare a lui Jesus Vallejo la Real Sociedad. Tânărul stoper al lui Julen Lopetegui are şanse mari să ajungă la formaţia din San Sebastian, iar tehnicianul spaniol are nevoie de un alt fundaş central pe postul de rezervă.

Hermoso este al doilea jucător care ar putea să revină în ultimele zile de mercato la Real Madrid după Mariano Diaz. Atacantul celor de la Olympique Lyon s-a întoars şi el în capitala Spaniei după doar un sezon de la momentul în care a fost vândut în Ligue 1.

23 de meciuri și două goluri a reușit Hermoso în sezonul 2017/2018 în tricoul lui Espanyol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: