image
Sursa foto: Profimedia

Curg ofertele pentru Luka Modric. Două cluburi din Europa și-l doresc pe croat

Luka Modric (38 de ani) este la doar un pas să o părăsească pe Real Madrid, după 12 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu.

Contractul croatului expiră în vara acestui an, iar conducerea ”Los Blancos” nu își mai dorește să îl păstreze în lot pe câștigătorul Balonului de Aur din 2018.

Luka Modric ar fi început să negocieze cu Inter Miami, formație pentru care joacă Leo Messi și Luis Suarez. Totuși, clubul din MLS nu ar fi singurul care s-a interesat de semnătura croatului.

Două cluburi din Turcia își doresc să îl transfere pe Modric. Este vorba de Galatasaray și Fenerbahce, potrivit fichajes. Totuși, Modric nu a făcut niciun anunț oficial privind viitorul său.

La scurt timp după acest anunț, Carlo Ancelotti i-a propus lui Luka Modric să facă parte din staff-ul său începând din stagiunea viitoare. ”Balonul de Aur” din 2018 nu a stat prea mult pe gânduri și l-a refuzat pe ”Don Carlo”, după cum anunță cei de la diarioas.

Conform sursei citate, Luka Modric a apreciat gestul făcut de către tehnicianul italian, însă nu e gata să agațe ghetele în cui. ”Decarul” celor de la Real Madrid nu are în plan să se retragă și își dorește să mai joace fotbal cel puțin încă un sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: