image
Sursa foto: Getty Images

La PSG, şeful e Neymar!". Emery a rupt tăcerea după ce a fost anunţat că nu va mai fi antrenorul echipei

Unai Emery va pleca la finalul sezonului de la PSG, în locul său fiind preferat fostul antrenor al Borussiei Dortmund, Thomas Tuchel. Spaniolul aflat pe picior de plecare a dat drumul dezvăluirilor şi susţine că Neymar se va bucura de foarte multe privilegii în viitorul apropiat, în capitala Franţei.

Brazilianul adus ca o vedetă la PSG nu le-a asigurat şi succesul parizienilor, dar antrenorul său crede că este cheia clubului din Ligue 1, iar acest lucru l-a afectat şi pe Emery. Antrenorul nu a reuşit să treacă peste optimile Ligii Campionilor, iar acesta a dat „din casă”: „Într-o zi, Jorge Valdano (n.r. - fostul jucător, antrenor şi director tehnic al lui Real Madrid) m-a făcut să mă gândesc la acest lucru. La Barcelona, liderul e Messi, la Real Madrid liderul e Florentino Perez, la Atletico e Diego Simeone. Un jucător, un preşedinte şi un antrenor, iar de fiecare dată e un profil diferit de lider”

Eu ştiu când mă simt ca un lider şi când nu mă simt. La fiecare club, trebuie să-ţi ştii rolul şi ce rol să atribui fiecăruia din grup. În opinia mea, la PSG liderul e Neymar. Sau mai exact, acel lider va fi Neymar, pentru că e în devenire. La Manchester City, şeful e Pep Guardiola. La PSG, şeful e Neymar”, a declarat spaniolul într-un interviu pentru The Tactical Room, citat de digisport.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: