image
Sursa foto: Profimedia

Khvicha Kvaratskhelia a dezvăluit cine a fost idolul său din copilărie: „Mi-am luat un tricou și am scris 14 cu pixul”

În decurs de doar câteva luni, Khvicha Kvaratskhelia (22 de ani) a devenit dintr-un fotbalist relativ anonim un adevărat star în Serie A.

Georgianul strălucește în tricoul lui Napoli la sezonul său de debut în Italia, motiv pentru care este dorit de mai mulți granzi europeni, printre care și Real Madrid. Iar ultimul său interviu va fi cu siguranță pe placul celor din conducerea spaniolilor.

Fotbalistul cumpărat de la Dinamo Batumi pentru doar 11.5 milioane de euro a fost întrebat care a fost idolul său din copilărie, iar prin răspunsul său și-a arătat încă o dată pasiunea pentru clubul de pe Santiago Bernabeu.

"Iubesc fotbalul datorită lui Guti, care a jucat la Real Madrid. Ca fapt divers, când eram copil, nu găseai să cumperi un tricou cu Guti în Georgia.

Așa că mi-am cumpărat un tricou alb și am scris numărul 14 cu pixul. Purtam mereu acel tricou când jucam fotbal", a spus Kvaratskhelia.

Kvaratskhelia este un fotbalist versatil, care se bazează pe viteză și tehnică și lovește la fel de bine mingea cu ambele picioare, astfel că poate evolua în atât în flancul stâng, cât și în cel drept, dar și ca "nouă fals".

În cele 26 de meciuri jucate până acum pentru Napoli, Kvaratskhelia a reușit 12 goluri și 15 assist-uri. Pentru selecționata Georgiei, atacantul are 19 prezențe și 10 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: