image
Sursa foto: digisport.ro

Ronaldo își poate egala recordul carierei, tocmai cu echipa contra căreia a ratat cele mai multe penalty-uri

După recitalul dat în "dubla" dintre Real Madrid și Juventus, din sferturile Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo e pregătit să bată noi recorduri. Starul madrilenilor a marcat în ultimele 11 meciuri jucate în toate competițiile, timp în care a punctat de 21 de ori. Recordul lui personal este de 12 meciuri consecutive cu gol marcat și datează din 2014. Starul Realului își poate egala performanța la meciul cu Malaga.

Portughezul în vârstă de 33 de ani e al doilea golgheter al primei ligi spaniole, cu 23 de goluri, la egalitate cu Luis Suarez, însă la 6 lungimi distanță de marele star al Barcelonei, Lionel Messi, liderul topului marcatorilor din La Liga. Malaga e una dintre "victimele" preferate ale lui Ronaldo, care a înscris de 17 ori în 19 meciuri contra andaluzilor.

În meciurile cu Malaga, Ronaldo deține și un record negativ, ratând cele mai multe penalty-uri, patru, însă a și marcat de trei ori de la punctul cu var. De când e la Real, portughezul a ratat, în total, 13 lovituri de la 11 metri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: