image
Sursa foto: Getty Images

Italienii au anunţat podiumul Balonului de Aur: Lipsesc Cristiano Ronaldo şi Messi

Luka Modric, Kylian Mbappe şi Raphael Varane vor fi cei trei fotbalişti care vor lupta în acest an pentru "Balonul de Aur".

Tuttosport susţine că bătălia pentru cel mai important trofeu individual din fotbalul mondial se va da între cei doi francezi şi mijlocaşul croat, însă nu a aflat şi numele câştigătorului.

Anunţul italienilor vine la numai două zile după ce şi francezii de la L'Equipe au sugerat că Modric, Mbappe şi Varane se vor afla pe podium în ierarhia pentru "Balonul de Aur".

Clipul video realizat de L'Equipe, în care este promovată gala din 3 decembrie, începe chiar cu Mbappe, Varane și Modric, fotbaliști care beneficiază de cele mai multe secunde în promo. În videoclip apar și Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar, Paul Pogba, Antoine Griezmann, Mohamed Salah, N'Golo Kante și Eden Hazard, însă aceștia au "rezervate" doar câteva fracțiuni de secundă.

Ar fi prima oară în ultimul deceniu în care Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu s-ar afla pe lista finaliștilor.

Din 2008 încoace, cei doi și-au împărțit "Baloanele de Aur". Portughezul a cucerit cel mai râvnit trofeu individual în 2008, 2013, 2014, 2016 şi 2017, iar argentinianul în 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015.

"Balonul de Aur" 2018 va fi acordat pe 3 decembrie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Grand Palais din Paris.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: