image
Sursa foto: Jurnal.md

Gelozia i-a luat mințile unui bărbat din Criuleni: Și-a înjunghiat concubina și doi prieteni

Un bărbat de 41 de ani din Criuleni a fost condamnat la 8 ani și 10 luni de închisoare după ce și-a înjunghiat concubina și pe doi bărbați din gelozie.

Crima a avut loc la 28 august curent, în satul Mărdăreuca, Criuleni, în timp ce făptașul consuma băuturi alcoolice, împreună cu concubina și alți doi bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 47 de ani.

Potrivit Procuraturii, acestuia a început să-și gelozeze concubina la ce doi bărbați. Astfel, bărbatul a adus de acasă un cuțit cu care i-a atacat pe bărbați și pe concubina sa, cu lovituri de cuțit în piept, cu intenția să-i omoare. Atacatorul, însă, a fost neutralizat de către concubină, care l-a lovit cu o bâtă de lemn peste cap.

Făptașul nu este la prima sa abatere de la lege, comunică procurorii. Acesta a mai fost judecat pentru violență în familie, comisă împotriva concubinei vizate, cu care are doi copii. Acesta era angajat în câmpul muncii, la o companie agricolă din sat.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 8 ani și 10 luni, și și-a recunoscut vina în întregime.

De asemenea, judecătorul l-a obligat să întoarcă statului cheltuielile judiciare în sumă de peste 11.000 lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: