image
Sursa foto: digisport.ro

Ronaldo, replică brutală, în direct la TV, de la o superbă prezentatoare, după gestul de la meciul cu Atletico

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui eveniment neplăcut la finalul meciului Atletico Madrid - Juventus 2-0, din prima manșă a optimilor UEFA Champions League. Gestul său de la final i-a scos din sărite pe fanii madrilenilor și a făcut "deranj mare" în lumea fotbalului. După ce a fost criticat din toate părțile, starul lui Juventus a mai primit o replică ironică de la o prezentatoare TV spaniolă.

Într-o emisiune, superba Cristina Pedroche s-a descălțat, a pus picioarele pe masă și a vrut să arate că nu îi ajung degetele de la mâini și de la picioare, în ideea de a-l imita ironic pe Ronaldo.

"E urât, nu?", a spus Cristina, punându-și picioarele pe masă: "Dar dacă ridici degetele, ca la școală, ai putea să faci și alt gest. Îmi desfac degetele: sunt 10, 5 de la o mână și încă 4, adică 19, ceea ce reprezintă milioanele pe care trebuie să le plătească statului spaniol pentru problemele pe care le are cu taxele", a spus Cristina, care nu se află la prima replică pe care i-o dă lui Ronaldo.

"E adevărat, are 5 Champions League, iar Atleti, zero. Și are 5 Baloane de Aur, Ghete de Aur și 200.000 de alte premii, dar indiferent cât de mare este camera sa de trofee, există un singur lucru care nu va încăpea niciodată acolo: ego-ul său", a completat-o coprezentatorul din studio.

Cristina Pedroche, în vârstă de 31 de ani, este o actriță, prezentatoare TV și fotomodel spaniol. Ea și-a început cariera ca reporter TV, a lucrat în radio și a ieșit în evidență prin ținutele sale extrem de sexy. A devenit cunoscută după apariția în producția "Se lo que hicisteis" (Știu ce ai făcut), iar apoi a apărut pe coperțile unor reviste pentru bărbați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: