image
Sursa foto: observator.tv

Horoscop: Ocazie unică în dragoste pentru o zodie

Ultima zi a săptămânii stă sub zodia iubirii. Cei singuri primesc semnale cât se poate de clare, e momentul potrivit pentru a trece la acțiune. Astfel de ocazii vin rar.

Horoscop 10 februarie 2019 Berbec

Berbecii încearcă să renunțe la unele obiceiuri nesănătoase. Este o șansă mare ca această aventură să se dovedească a fi foarte complicată. Nativii din zodia Berbec ar putea descoperi, cu îngrijorare, că o parte din personalitatea lor se schimbă dramatic. E indicat, în astfel de situații, să înceapă cu pași mici. Vor reuși cu siguranță, dacă au răbdare.

Horoscop 10 februarie 2019 Taur

Taurii sunt puși pe cheltuit bani pentru o nouă cucerire. Deși bucuria de pe chipul partenerului va fi vizibilă, ea va trece surprinzător de rapid. Lucrurile încă nu sunt stabilite clar, iar această persoană și-ar dori ca sentimentele să fie exprimate cu sinceritate. E doar o prietenie "mai specială" sau o relație de dragoste? Răspusul e doar în sufletul Taurilor. Și e, poate, cel mai frumos cadou.

Horoscop 10 februarie 2019 Gemeni

Gemenii transformă ultima zi a săptămânii într-o mare petrecere. Cum prietenii nu îi lasă "la greu", seara se va termina cu voie bună și o sesiune de depănat amintiri. Dacă vreo persoană dă semne că este interesată de ceva mai mult decât o prietenie, acum e ocazia pentru a trece la acțiune. Un schimb de priviri și câteva cuvinte alese ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire. Da, e ciudat la început, dar așa va fi mereu. Asta nu ar trebui să oprească pe nimeni, atunci când există sentimente.

Horoscop 10 februarie 2019 Rac

Racii descoperă o nouă pasiune. Pentru o persoană. De dimineața și până seara, gândurile le sunt doar la această apariție misterioasă, care a reușit cumva să le cucerească inima. Ce este de făcut? Dilema îi va consuma pe nativii din zodia Rac până în momentul în care își vor lua inima în dinți. Un ajutor în acest sens ar putea veni de la un prieten apropiat, care are unele informații prețioase.

Horoscop 10 februarie 2019 Leu

Astăzi, Leii trebuie să dea dovadă de multă răbdare, deşi nu este punctul lor forte. Dezacordurile cu cei apropiaţi sau dezamăgirile vor veni în avalanşă, însă nu trebuie să le puneţi la suflet. Mici cadouri pentru cei dragi ar putea destinde rapid atmosfera tensionată. Încercaţi să câştigaţi timp şi pentru plăcerile personale, pentru vă reîncărca cu energie pozitivă.

Horoscop 10 februarie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să fie atenţi astăzi să nu îşi preseze rudele sau prietenii. Toată lumea are dreptul la opinia personală. Încercați să înțelegeți și să acceptați alte viziuni fără să vă impuneţi, pentru a nu isca mici certuri inutile. Seara este posibil să primiți niște veşti neașteptate. Din păcate, ar putea avea impact negativ asupra voastră.

Horoscop 10 februarie 2019 Balanţă

Ziua de duminică promite nativilor din Balanţă liniște și simplitate, dar numai în anumite condiții. În primul rând, nu trebuie să se grăbească. În al doilea rând, nu trebuie să faceţi nimănui promisiuni pe care nu le puteți duce la capăt. Este recomandat să citiți cărți și să căutați noi idei creative pentru afaceri.

Horoscop 10 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii vor fi în acţiune toată ziua. Este posibil să fie nevoie de ei mai mult decât oricând pentru a-şi ajuta familia în micile treburi legate de casă. Pe principiul "după faptă, şi răsplată", seara se anunţă una liniştită şi vă va oferi căldura îmbrățișărilor romantice și entuziasmul fără precedent pentru a vă dedica relaţiei de cuplu.

Horoscop 10 februarie 2019 Săgetător

Săgetătorii îşi vor petrece majoritatea zilei alături de prieteni şi de familie. Pentru voi este foarte important ca cei dragi să vă fie alături şi să simţiţi că sunteţi iubiţi. Pentru Săgetătorii care nu şi-au găsit încă sufletul pereche, astrele v-au rezervat astăzi o surpriză uriaşă. O persoană despre care credeaţi că nu vă dă atenţie vă va mărturisi ce simte cu adevărat. Va urma o perioadă în care veţi da mai multe 'teste' de compatibilitate şi există o mare şansă să rămâneţi împreună.

Horoscop 10 februarie 2019 Capricorn

Capricornii vor avea parte, astăzi, de o experienţă inedită. Fie că veţi merge la un film într-un cinema modern, fie că veţi merge într-un parc de distracţii, astăzi veţi încerca să faceţi ceva de care credeaţi că vă temeţi. În scurt timp, veţi descoperi că de fapt vă place foarte mult supradoza de adrenalină, însă nu va dura mult până ce vă veţi dori să reveniţi la voi în carapace. Veţi petrece seara în compania prietenilor şi vă veţi aminti cum era atunci când eraţi copii.

Horoscop 10 februarie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor avea, astăzi, o problemă de comunicare. Drept urmare, astrele vă recomandă să vă reanalizaţi poziţia atunci când purtaţi o conversaţie cu cineva pentru că există riscul să răniţi acea persoană. Încercaţi să vă relaxaţi şi să eliminaţi stresul şi energiile negative din viaţa voastră. Veţi descoperi că, în realitate, lucrurile nu sunt aşa cum par. Viaţa este frumoasă şi trebuie să vă bucuraţi de ea.

Horoscop 10 februarie 2019 Peşti

Peştii vor fi, astăzi, în alertă. La fel ca în fiecare zi, veţi simţi o energie uriaşă cu care nu ştiţi ce să faceţi. Încercaţi să vă calmaţi pentru câteva minute. Reacţiile voastre ar putea să nu fie primite bine de cei din jurul vostru. Cântăriţi cu mare atenţie deciziile pe care le luaţi pentru a nu regreta mai târziu. Există o persoană în viaţa voastră a cărei fericire depinde de starea voastră. Aveţi mare grijă!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: