Jasmine Lennard, fostă concurentă la Big Brother spune despre Cristiano Ronaldo că este de fapt un psihopat și în acest sens, promite să vină cu dovezi. Potrivit fostului model, starul lui Juventus i s-a confesat în legătură cu relațiile sale amoroase și este conștient de problemele mentale severe de care suferă.

"Am sute de mesaje de la el. Sunt povești despre cuceririle sale, la fel ca în situația ei (Kathryn Mayorga). Dețin conversații profunde în care conștientizează faptul că are probleme mentale serioase", a declarat Jasmine Lennard, potrivit The Sun.

Astfel, Jasmine Lennard promite să o sprijine până la capăt pe Kathryn Mayorga în procesul intentat împotriva lui Cristiano Ronaldo.

"Nimeni nu are vreo idee despre cum este el de fapt. Dacă ar fi știut, ar fi fost îngroziți (...) După ce m-am gândit mai bine, am decis să o ajut pe Kathryn Mayorga și echipa ei cu acuzația de viol pentru Cristiano. Nu voi sta în spate să îl privesc cum minte. Voi face tot ce pot să o ajut. Am mesaje și înregistrări foarte importante pentru Kathryn și echipa ei, care îi vor dezvălui adevărata față", a declarat Jasmine Lennard pe Twitter.