image
Sursa foto: Getty Images

France Football: Cavani, prioritatea lui Atletico Madrid; Prețul stabilit de PSG

France Football anunță că Edinson Cavani este principala țintă a lui Atletico Madrid pentru stagiunea 2019/2020. Mutarea s-ar putea realiza, mai ales că suma cerută de campiona Franței în schimbul lui Cavani nu e una care să-i sperie pe madrileni.

"Matadorul" are 31 de ani, iar contractul său cu PSG expiră în 2020, însă vârsta nu e considerată un impediment de către Simeone, care a fost întotdeauna un fan al uruguayanului: a încercat şi în trecut să îl transfere, însă preţul exorbitant cerut de parizieni a împiedicat afacerea.

France Football scrie acum că Edinson Cavani ar fi disponibil în schimbul sumei de 50 de milioane de euro. Atletico Madrid ar trebui să lupte cu Chelsea și Napoli pentru semnătura "Matadorului", însă atacantul sud-american înclină să meargă în La Liga, sub comanda lui Simeone. Cavani ar regăsi la Atletico şi doi dintre coechipierii din naţionala Argentinei, Diego Godin şi Jose Maria Gimenez.

Edinson Cavani are 11 goluri în 15 meciuri pentru PSG în actualul sezon. 10 dintre ele au venit în League 1 și unul în UEFA Champions League. Sud-americanul are și 4 pase decisive, două în Ligue 1 și două în UCL.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: