image
Sursa foto: espn.com

„A murit ars în propria mașină!”; Primele imagini de la locul în care și-a pierdut viața celebrul fotbalist Jose Reyes

Jose Antonio Reyes a murit, sâmbătă, într-un accident rutier. Presa din Spania a dat primele informații despre tragicul incident. Marca și As susțin că fostul fotbalist „a decedat ars propria mașină”.

Au apărut și primele imagini cu ce a mai rămas din autovehiculul în care se aflau Reyes, Jonathan Reyes și Juan Manuel Calderón, ultimii doi fiind verii acestuia.

Jose ReyesJose Reyes

Potrivit presei spaniole, citate de Digi Sport, atacantul de 35 de ani de la Extremadura rula cu o viteză de peste 200 de kilometri pe oră, așa cum bănuiesc specialiștii.

În mașină se aflau 3 persoane, iar Reyes era cel care conducea. Pe scaunul din spatele său se afla verișorul lui, Jonathan Reyes, care a murit, în timp ce în dreapta față era un alt văr de-ai săi, Juan Manuel Calderon. Acesta din urmă nu ar fi murit, așa cum s-a zvonit inițial, însă este în stare extrem de gravă la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla, acolo unde a fost transportat, cu arsuri pe o suprafață de peste 60 la sută din corp.

După primele investigații, mașina a ieșit de pe carosabil, pe partea dreaptă, unde s-a zdrobit, pur și simplu de o bucată de beton, iar apoi s-a rostogolit și a ars ca o torță.

După un antrenament, Reyes se întorcea de la Almendralejo la Utrera, iar accidentul s-a petrecut la ora locală 11:40, pe autostrada A 376, la kilometrul 18, în Alcala de Guadaira.

Primăria din Utrera, prin vocea primarului Jose Maria Villalobos, a declarat două zile de doliu. O capelă improvizată va fi instalată pe stadionul Sevillei, Sanchez Pizjuan, acolo unde fanii îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Reyes.

În memoria lui Reyes, care avea 35 de ani, aseară s-a ținut un moment de reculegere la finala UEFA Champions League.

Cine a fost Jose Antonio Reyes

Format la juniorii celor de la FC Sevilla, Jose Antonio Reyes a evoluat în cariară pentru Seville U19, Sevilla B, FC Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba, XJ T. Leopard și Extremadura.

Reyes a fost cel mai tânăr jucător care a debutat la FC Sevilla - la vârsta de doar 16 ani, scrie Digi Sport.

A jucat pentru naționala Spaniei în 22 de meciuri și a reușit 4 goluri.

Palmaresul lui Jose Antonio Reyes

1X campion în Anglia cu Arsenal

1X campion în Spania cu Real Madrid

5X Europa League. 3 cu Sevilla, 2 cu Atletico Madrid

1X Supercupa Europei cu Atletico

1X Cupa Portugaliei cu Benfica

1X Supercupa Angliei cu Arsenal

1X Cupa Angliei cu Arsenal

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: