image
Sursa foto: kremlin.ru

Înainte de ziua sa de naştere, Putin a întreprins o escapadă în taiga, cu camerele de filmat după el // FOTO, VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin, care luni serbează cea de-a 67-a aniversare, şi-a oferit un weekend relaxant, întreprinzând o escapadă în taiga, unde a cules ciuperci şi a făcut drumeţii împreună cu ministrul apărării rus Serghei Şoigu, potrivit imaginilor difuzate de Kremlin, relatează AFP şi RIA Novosti.

În îmbrăcăminte de camuflaj, cu ochelari de soare şi pălărie pe cap, preşedintele rus apare în imagini în timpul unei plimbări în mijlocul naturii în Republica Tuva, situată la graniţa cu Mongolia, una dintre cele mai sărace şi îndepărtate regiuni ale Federaţiei Ruse.

Ca întotdeauna în astfel de călătorii, el este însoţit de puternicul său ministru al apărării, Serghei Şoigu, originar din această regiune, remarcă AFP, citată de Agerpres.

În înregistrarea video dată publicităţii de către Kremlin, Putin culege ciuperci, fructe de pădure şi conuri de pin. Poate fi văzut uitându-se prin binoclu sau pozând cu munţii în fundal.

'Ne-am urcat mai sus de nori (...) la aproape 2.000 de metri', spune Putin, trăgându-şi sufletul, în înregistrarea difuzată de Kremlin în care apare, de asemenea, conducând un vehicul de teren.

Este un exerciţiu mediatic obişnuit pentru Vladimir Putin, care încearcă să întreţină imaginea de bărbat viril.

În trecut, acest fost ofiţer KGB, care se află la putere de 20 de ani, a apărut pescuind, în zbor cu deltaplanul conducând un stol de cocori sau făcând scufundări la bordul unor batiscafuri. Un împătimit al sportului, Putin are de asemenea centura neagră la judo.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, declarase anterior că Putin îşi va serba ziua de naştere luni în compania apropiaţilor şi rudelor sale.

putinnputinn
putinnputinn
putinnputinn
putinnputinn
putinnputinn

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: