image
Sursa foto: tasteofcountry.com

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se despart la opt luni de la nuntă

Cântăreaţa Miley Cyrus şi actorul Liam Hemsworth se despart la opt luni de la nuntă, au anunţat reprezentanţi ai artiştilor pentru publicaţia People

„Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment", a anunţat un reprezentant al lui Cyrus. Cuplul s-a căsătorit în decembrie 2018.

„Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea”, se arată în mesajul oficial.

La începutul verii, Cyrus a recunoscut că nu se „potriveşte în rolul soţiei tipice”.

„Cred că e derutant pentru alţii că sunt căsătorită. Dar relaţia mea e unică”, declara Cyrus pentru numărul din august 2019 al revistei Elle.

„Prefer să nu arăt prea multe oamenilor din această relaţie pentru că este atât de complex, modern şi nou încât nu cred că suntem într-un moment în care oamenii să înţeleagă. Adică, lumea chiar crede că stau acasă într-un nenorocit de şorţ pregătind cina? Sunt într-o relaţie heterosexuală, dar sunt încă atrasă sexual de femei”, a declarat Cyrus.

Cuplul s-a întâlnit cu aproape un deceniu în urmă pe platourile de filmare la The Last Song. Cuplul a devenit public în 2012, dar apoi după mai mult timp de despărţire, în 2015 s-a reunit.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" şi "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth, ai cărui fraţi mai mari Luke şi Chris sunt şi ei actori, a putut fi văzut în vara anului 2012 şi în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: