image
Sursa foto: Revista TEO

Horoscop 10 octombrie: Nativii din zodia Balanță sunt atenți la bani și resurse

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 10 octombrie.

Horoscop 10 octombrie - Berbec

Situația începe să se complice, poate chiar dincolo de limitele cu care ești obișnuit. Este nevoie de răbdare și diplomație, ca să treci cu bine peste anumite probleme.

Horoscop 10 octombrie – Taur

Va trebui să faci eforturi sincere ca să îți păstrezi mintea limpede și să judeci corect situațiile în care ești implicat. Suspiciunile cresc precum ciupercile după ploaie.

Horoscop 10 octombrie – Gemeni

Este posibil să apară probleme mai puțin obișnuite la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. Pe toate trebuie să le tratezi cu calm și înțelepciune.

Horoscop 10 octombrie – Rac

Comunicarea cu cei dragi poate deveni mai dificilă, dacă te bazezi pe cuvinte. Va trebui să acorzi mai multă atenție celorlalte modalități de a-ți exprima sentimentele.

Horoscop 10 octombrie – Leu

Începând de astăzi, ar fi bine să acorzi mai multă atenție celor din familie. Trecutul și familia îți pot rezerva multe surprize în perioada următoare.

Horoscop 10 octombrie – Fecioară

Deplasările pot deveni o sursă de stres, dacă vei permite acest lucru. Este important să fii amabil cu cei din jur și binevoitor față de tine însuți.

Horoscop 10 octombrie – Balanță

Atenția ta se mută pe bani și orice alt fel de resurse, ca să te asiguri că lipsurile nu vor bate la ușa ta. Toate aceste eforturi vor da roade și nu doar în sume de bani.

Horoscop 10 octombrie – Scorpion

Te poți prinde în capcana propriilor suspiciuni și va fi destul de greu să te eliberezi apoi. Ai nevoie de discernământ, poate mai mult ca oricând.

Horoscop 10 octombrie – Săgetător

Începe o perioadă favorabilă pentru orice activitatea care are ca scop descoperirea unor taine, cercetarea unor subiecte care te atrag.

Horoscop 10 octombrie – Capricorn

Prietenii vor avea un rol mai important în viața ta de zi cu zi, fie prin informațiile pe care ți le vor oferi, fie prin propunerile frumoase, dar riscante.

Horoscop 10 octombrie – Vărsător

Este posibil să apară schimbări la vârf la serviciu sau să fie nevoie să schimbi tu ceva în stilul de lucru, în volumul de muncă sau în programul asumat.

Horoscop 10 octombrie – Pești

Vei avea nevoie de o atitudine detașată față de orice fel de problemă care apare, ca să nu exagerezi dificultățile și să ignori beneficiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: