image
Sursa foto: Getty Images

Ce s-a întâmplat cu suporterul care a aruncat cu o coajă banană în dreptul lui Aubameyang

Un suporter al echipei de fotbal Tottenham Hotspur a fost retinut de politiști după ce a aruncat o coajă de banană în direcţia internaţionalului gabonez Pierre-Emerick Aubameyang, atacantul formaţiei Arsenal, duminică pe Emirates Stadium, în cursul derby-lui londonez, încheiat cu victoria "tunarilor" (4-2), informează presa britanică de luni.

După ce a deschis scorul din penalty, Aubameyang a alergat către zona în care se aflau suporterii lui Spurs, în acel moment o coajă de banană a fost aruncată pe gazon.

"Un astfel de comportament este total inacceptabil, iar suporterului respectiv i se va impune o interdicţie", a declarat un purtător de cuvânt al clubului Tottenham.

Suporterul care a aruncat cu coaja de banană riscă să facă chiar și închisoare pentru comportamentul său rasist. Fotbalistul lui Arsenal nu a părut afectat de incident și a fost cel mai bun om al lui Arsenal. Aubameyang a marcat o “dublă” și echipa sa a învins cu 4-2 pe Tottenham. Lacazette și uruguayanul Torreira au fost ceilalți doi marcatori pentru “tunari”, respectiv Dier și Kane, pentru Spurs.

În total, şase persoane au fost reţinute pentru tulburarea ordinii publice la meciul Arsenal - Tottenham, cel puţin două dintre ele pentru aprinderea de fumigene în tribune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: