image
Sursa foto: ch-aviation.com

Cum explică Președinția faptul că Dodon a avut parte de un zbor de lux spre Sankt-Petersburg

Administrația prezidențială nu a suportat cheltuielile pentru zborul charter de care a beneficiat Igor Dodon spre Sankt-Petersburg, afirmă purtătorul de cuvânt al președintelui, Maxim Lebedinschi.

Acesta a precizat că aeronava a fost închiriată de businesmanul rus Andrei Nazarov.

„Marți, la Chișinău, la invitația Președintelui Republicii Moldova, a sosit într-o vizită de lucru domnul Andrei Nazarov, copreședintele organizației „Delovaia Rossia”. Au fost discutate un șir de chestiuni organizatorice privind desfășurarea, în luna septembrie, a Forumului de afaceri moldo-rus. Delegația principală la forumul economic a plecat, miercuri, la Sankt Petersburg, împreună cu businessmanul rus, unde astăzi va avea loc o întrevedere lărgită a Președintelui Republicii Moldova cu oamenii de afaceri din componența organizației „Delovaia Rossia”, al cărei președinte este domnul Nazarov”, a anunțat Maxim Lebedinschi într-o postare pe Facebook.

„Administrația prezidențială nu a alocat și nici nu a cheltuit mijloace financiare, ci, din contra, a economisit neachitând cheltuielile de transport”, a adăugat Lebedinschi.

Președintele Igor Dodon a zburat la Sankt-Petersburg cu una dintre cele mai scumpe aeronave ale companiei rusești Sirius Aero.

Costurile pentru acest zbor ajung la 120 de mii de euro.

avionavion
avionavion

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: