image
Sursa foto: Getty Images

Viitorul lui Luka Modric a fost decis: Ce se întâmplă cu Balonul de Aur

Luka Modric își dorește să rămână la Real Madrid și Florentino Perez îi va oferi un nou contract mijlocașului croat, anunță ziarul de casă al grupării de pe Santiago Bernabeu. Actuala înțelegere a lui Luka Modric cu Real Madrid e valabilă până în 2020.

AS anunță că Florentino Perez a dat deja ordin ca lui Luka Modric să i se ofere un contract pe doi ani. Bineînțeles, noua înțelegere vine la pachet și cu o mărire de salariu pentru actualul Balon de Aur.În 2020, când actuala înțelegere expiră, Luka Modric va împlini 35 de ani. Dacă va accepta noul contract, Modric are șanse mari să se retragă din fotbalul profesionist ca jucător al lui Real Madrid.

De altfel, Modric declara încă de acum câteva săptămâni că nu are de gând să plece de la Real Madrid. "Mai am un an și jumătate de contract cu Real Madrid. Sunt foarte fericit aici, la fel ca în prima zi. Vreau să duc contractul până la final", a declarat Luka Modric, potrivit El Chiringuito TV.

În vară s-a scris despre intereul lui Inter pentru Luka Modric, însă transferul nu s-a mai materializat. O altă echipă care s-a interesat de mijlocașul croat a fost Juventus, dar finalul acestei perioadei de mercato l-a prins pe Luka Modric tot la Real Madrid.

Potrivit presei italiene, oficialii lui Juventus i-ar fi pregătit lui Modric un salariu de 10 milioane de euro pe sezon, cu 3,5 milioane de euro mai mare decât cel pe care i-l oferă Real Madrid în acest moment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: