image
Sursa foto: djokovic, agassi, stepanek

După ce a renunțat la Andre Agassi, Novak Djokovic l-a dat afară și pe Radek Stepanek

Fostul lider mondial, Novak Djokovic, a anunțat întreruperea colaborării cu antrenorul ceh, Radek Stepanek, dezamăgit de faptul că a fost eliminat încă din primul tur la Mastersul 1.000 de la Miami, eliminat de francezul Benoit Paire.

La doar câteva zile după ce a anunțat desparțirea de Andre Agassi, sportivul sarb a precizat, pe rețelele de socializare, că a întrerupt colaborarea și cu cehul care făcea parte din echipa sa de la începutul lunii decembrie 2017.

”Dupa încheierea turneului de la Miami, Novak Djokovic și Radek Stepanek au decis să pună capăt colaborării lor. Relația de prietenie cu Radek va rămâne la fel. A fost o plăcere pentru Novak să lucreze cu Stepanek și a învățat destule de la el”, se arată într-un comunicat oficial.

”Nole rămâne concentrat pe ceea ce are de făcut pentru a putea redeveni puternic în joc după accidentarea care l-a ținut departe de teren și care i-a afectat din plin încrederea în propriile forțe”, se mai precizează pe pagina oficială a sârbului.

Djokovic are trei înfrangeri consecutive în ultimele meciuri oficiale disputate: eliminat în turul patru de la Australian Open, Nole a fost învins, apoi, în turul doi de la Indian Wells (a avut bye în primul tur) și a fost depășit în prima rundă de la Miami. A mai evoluat într-o partida de dublu, tot la Miami, pe care a pierdut-o alături de Victor Troicki. De săptămâna viitoare, Djoker-ul va coborî un loc in clasamentul ATP, urmând să fie pe 13.

Următorul turneu la care sârbul va participa va fi cel de la Monte Carlo, pe zgură, care va debuta pe 15 aprilie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: