image
Sursa foto: AstroMeridian.Ru

Horoscop 23 octombrie: Scorpionii sunt în centrul atenției

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 23 octombrie.

Horoscop 23 octombrie – Berbec

Deschizi un alt capitol începând de azi, unul care va fi, cu siguranță, mai complicat. Dorințele proprii trec pe primul plan și pot fi scăpate de sub control.

Horoscop 23 octombrie – Taur

Ar fi bine să începi să fii mai atent cu relațiile de orice fel, să te concentrezi mai mult pe calitatea acestora, decât pe îndeplinirea unor scopuri, mai mari sau mai mici.

Horoscop 23 octombrie – Gemeni

Domeniul muncii și cel al sănătății vor deveni prioritare pentru tine, în perioada următoare, mai mult decât de obicei. Astăzi trebuie doar să ai grijă să nu strici nimic.

Horoscop 23 octombrie – Rac

Sentimentele, pasiunile și plăcerile vor ocupa un loc și mai pregnant în viața ta, în săptămânile care vin. Este bine să cauți să vezi și partea bună din această situație.

Horoscop 23 octombrie – Leu

Familia, trecutul, locuința și tot ce înseamnă mediul intim se vor bucura de o atenție sporită din partea ta. Vor exista și consecințe benefice ale acestei orientări.

Horoscop 23 octombrie – Fecioară

Incepe să te intereseze din ce în ce mai mult ce poți face cu anumite abilități, cunoștințe pe care le ai, dar nu le-ai folosit deloc sau aproape deloc.

Horoscop 23 octombrie – Balanță

Felul în care ești răsplătit pentru eforturile depuse începe să conteze mai mult decât alte aspecte ale muncii, care țineau la distanță nemulțumirile.

Horoscop 23 octombrie – Scorpion

Ai șansa de a trece în centrul atenției celor din jur, fie ei membri ai familie sau colegi de muncă. Este bine să te prezinți cât mai onorabil în orice situație.

Horoscop 23 octombrie – Săgetător

Vei deveni mai interesat de secrete, taine, tot ce se ascunde privirii directe. Bine ar fi să nu te lași atras spre intrigi sau manevre de culise.

Horoscop 23 octombrie – Capricorn

Există riscul să îți creionezi unele planuri de viitor, probabil pe cele mai importante, pe baza unor promisiuni care sună prea frumos pentru a fi adevărate.

Horoscop 23 octombrie – Vărsător

Este posibil să înceapă să se clarifice o problemă de serviciu, să ai ocazia de a-ți reface imaginea sau de a mobiliza calități pe care nu le-ai arătat până acum.

Horoscop 23 octombrie – Pești

Începe să conteze mai mult ce și cum ai învățat, dar și ce ai acumulat prin experiențele proprii. Vei avea ocazia să pui în aplicare aceste cunoștințe, iar rezultatele te-ar putea încânta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: