image
Sursa foto: Getty Images

Zidane se aşteaptă la cea mai dificilă finală a carierei: Cum o caracterizează pe Liverpool înainte de marele meci

Zinedine Zidane va avea şansa să obţină al treilea trofeu consecutiv în Liga Campionilor, o performanţă unică după schimbarea formatului competiţiei, însă tehnicianul francez se aşteaptă la un meci mai dificil decât cele cu Atletico Madrid şi Juventus, din precedentele două finale.

Zizou a vorbit la superlativ despre trupa lui Jurgen Klopp şi îşi avertizează elevii că vor avea mult de muncă, în ciuda faptului că specialiştii îi consideră favoriţi cerţi în meciul de sâmbătă seară.

"Va fi, probabil, cea mai dificilă finală pe care trebuie să o jucăm. Cu siguranţă nu ne vom gândi că Liverpool e mai slabă decât celelalte echipe întâlnite pentru că nu e aşa, în mod cert. Şi-au câştigat locul în finală prin performanţele lor. Au jucat bine şi au eliminat echipe de top. A trecut ceva timp de când n-au mai ajuns într-o finală, dar acest club are o istorie uriaşă şi ştiu cum să joace aceste meciuri importante. Va trebui să fim la cel mai bun nivel, ştim asta. Şi mă refer la toate aspectele, nu doar din punct de vedere fizic. Sunt o echipă engleză, deci vor lupta până în ultima secundă. Dar nu se bazează doar pe calităţile fizice. Liverpool e foarte bună şi din punct de vedere tehnic, cu multă viteză şi valori individuale. Va trebui să avem grijă şi să fim atenţi la toate aceste aspecte", a declarat Zidane înainte de meciul Real Madrid - Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: