image
Sursa foto: Getty Images

Nurmagomedov și McGregor, aproape să se lupte din nou: Anunțul făcut de șeful UFC

Khabib Nurmagomedov și Conor McGregor se pot întâlni din nou într-un meci. Anunțul a fost făcut de președintele UFC, Dana White. De altfel, irlandezul s-a arătat interesat de scenariul ca Nurmagomedov să îi acorde revanșa.

"Va fi o luptă colosală și e absolut posibil să aibă loc, da! Realistic, lupta ar putea avea loc în luna septembrie a anului viitor", a declarat șeful UFC, Dana White.

A fost Haos total la UFC 229. Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra, la finalul anului trecut, însă ceea ce a urmat a fost greu de imaginat.

După ce şi-a făcut adversarul să cedeze, rusul a sărit din cuscă direct în public pentru a se bate cu unul dintre antrenorii irlandezului, apoi McGregor a fost atacat de unul dintre antrenorii lui Nurmagomedov, mai mult de 10 persoane lovindu-se cu bestialitate lângă cușcă.

Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.

Rusul şi-a pierdut cumpătul şi, imediat, a sărit din cuşcă pentru a se lua la bătaie cu oamenii din staff-ul lui McGregor. În tot acest timp, adversarul său a privit din cuşcă desfăşurarea evenimentelor, nedorind să le amplifice.

În tot acest timp, unul dintre antrenorii lui Nurmagedov a intrat în cuşcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, declanşând o adevărată bătaie generală. A fost nevoia de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele.

Khabib Nurmagomedov și Conor McGregor și-au aflat pedepsele după scandalul-monstru de după meciul direct, disputat pe 6 octombrie 2018. Comisia sportivă a statului Nevada l-a suspendat 9 luni pe rusul Nurmagomedov şi 6 luni pe McGregor.

Pe lângă suspendare, Khabib va trebui să achite o amendă colosală, 500.000 de dolari, în timp ce irlandezul a "scăpat" cu doar 50.000 de dolari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: