image
Sursa foto: Getty Images

Jose Mourinho nu se grăbește să revină: Nu sufăr pentru că nu antrenez

Antrenorul Jose Mourinho nu are intenția să stea foarte curând pe banca tehnică a unei echipe. Portughezul de 56 de ani a fost prezent la un forum organizat de Asociaţia naţională a antrenorilor de fotbal din Portugalia.

"Nu sufăr pentru că nu antrenez. Am timp să mă gândesc la alte lucruri. Însă, sincer, mi-aş dori să revin în viitorul sezon. Am decis să nu antrenez până la vară, însă, pentru a reveni, trebuie să fie la un club şi într-o competiţie care să mă motiveze", a precizat Jose Mourinho.

"The Special One" a recunoscut că şi-ar dori să antreneze reprezentativa Portugaliei la un moment dat, dar acesta nu este obiectivul său pe termen scurt sau mediu. "Fernando Santos să nu se neliniştească, nu sunt interesat acum şi nici în viitorul apropiat. Suntem buni prieteni. Este un lucru pe care mi-aş dori să-l fac înainte de finalul carierei, însă cum aceasta este departe de a se încheia, nu este cazul acum şi vom vedea dacă se va ivi sau nu nu această oportunitate", a declarat Jose Mourinho.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: