image
Sursa foto: juventusfc.com

Care sunt cele mai mari salarii din Serie A: Ronaldo conduce topul fără nicio emoţie, dar cât câştigă următorii clasaţi

Salariul pe care-l câştigă Ronaldo la Juventus este de departe cel mai mare din Serie A. Următorii patru clasaţi în topul celor mai bine plătiţi jucători din Italia câştigă împreună mai puţin decât starul portughez.

Juventus a reuşit să-l convingă pe Cristiano Ronaldo cu unul dintre cele mai mari salarii din istoria fotbalului. Jucătorul venit de la Real Madrid primeşte câte 31 de milioane de euro pentru fiecare sezon petrecut în tricoul campioanei Italiei. Este de departe cel mai mare salariu din Serie A.

Următorul clasat în acest top este Higuain, care primeşte 9 milioane de euro pe sezon, de la AC Milan. Podiumul este completat de Dyabala, cu 7 milioane de euro pe sezon. De altfel, Juventus Torino şi AC Milan sunt cluburile care plătesc cele mai mari salarii din Serie A.

Însă transferul lui Cristiano Ronaldo a fost o lovitură de imagine pentru Juventus Torino. În prezent, în magazinele oficiale ale clubului nu se mai găsesc tricouri cu Cristiano Ronaldo. Starul portughez a vândut până acum câte două tricouri pentru fiecare minut trecut de la transferul la Juventus şi specialiştii estimează că profitul la finalul sezonului va fi de 55-60 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: