image
Sursa foto: Getty Images

Meci de Cartea Recordurilor în Europa League: Dinamo Minsk a învins-o cu 4-0 în tur pe Zenit, dar returul a fost uluitor

Zenit a reuşit o rezultat incredibil după ce în tur a pierdut cu 4-0 cu Dinamo Minsk, în turul III al Europa League. Ruşii au reuşit să facă 4-0 în timpul regulamentar, dar au pierdut în prelungiri.

Săptămâna trecută, una dintre cele mai mari surprize a venit de la Dinamo Minsk - Zenit Sankt Petersburg. Echipa din Belarus s-a impus cu un incredibil 4-0 şi calificarea părea o formalitate. Însă returul cu Zenit a fost uluitor. Ruşii au condus cu 4-0 în timpul regulamentar, deşi au rămas în 10 oameni din minutul 72, când tabela arăta 2-0.

S-a intrat în prelungiri, însă Yahaya - jucător trecut şi pe la Astra - a redus din diferenţă şi ruşii aveau acum nevoie de două goluri pentru a se califica. Însă Zenit n-a cedat şi a marcat de PATRU ori. Ultimele două goluri au fost marcate după minutul 120. Este unul dintre cele mai spectaculoase răsturnări de scor din istoria competiţiilor europene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: