image
Sursa foto: captură video

Percheziții la Ialoveni: Membrii unei grupări criminale specializate în comiterea furturilor din locuinţe, documentați

Angajaţii Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI în comun cu polițiștii și procurorii din Ialoveni şi cu suportul angajaţilor „Fulger”, efectuează mai multe percheziții la membrii unei grupări infracţionale, specializate în comiterea furturilor din locuinţe în zona de centru a ţării.

În urma efectuării măsurilor de documentare de către ofiţerii de investigaţie, s-a stabilit că membrii grupării sunt trei tineri cu vârstele cuprinse între 24 și 29 de ani, toţi din raionul Ialoveni.

Aceștia, sunt bănuiţi că de la începutul lunii octombrie până în prezent, au comis mai multe spargeri de locuinţe, cu pătrundere şi sustragere de bunuri materiale( bani, bijuterii, obiecte de uz casnic, tehnică audio, video).

Suspecţii pătrundeau în locuinţe atât ziua cât și noaptea, prin deteriorarea gratiilor de metal și forţarea geamurilor, atunci când stăpânii lipseau.

La moment de către grupul de lucru format, se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea stabilirii tuturor infracţiunilor comise de către aceștia pe teritoriul Republicii Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: