image
Sursa foto: captură video

Noi detalii în cazul fetiței unui cuplu de moldoveni, omorâtă la o grădiniță din Israel: Dădaca a fost pusă sub acuzare

Dădaca de 23 de ani, originară din Ucraina, care ar fi provocat moartea fetiței unui cuplu de moldoveni aflați în Israel, a fost pusă oficial sub învinuire pentru omor. Autoritățile israeliene o acuză și de comportament abuziv față de alți micuți din grădinița respectivă.

Vă avertizăm că urmează detalii ce vă pot afecta emoțional.

Angajata unei grădinițe din orașul Petah Tikva a fost pusă oficial sub acuzare că, luna trecută, ar fi ucis cu bestialitate o fetiță de un an și două luni. Tânăra, care este și ea mamă a doi copii, ar fi aruncat-o pe micuță pe o saltea din camera de joacă.

Mai apoi, ar fi acoperit-o cu o plapumă și ar fi stat pe ea timp de câteva minute, în timp ce naviga pe telefonul mobil.

„A acoperit-o cu o pătură și cu toată greutatea corpului s-a așezat pe copilul nostru. Timp de cinci-șase minute era încă în viață. Dacă ar fi atras atenția că nu doarme, dar că și-a pierdut viața, că nu respiră și ar fi chemat o ambulanță, consider că fiica noastră ar fi fost în viață”, afirmă tatăl fetiței.

Totodată, dădaca originară din Ucraina, care activa în acea grădiniță din 2016 și avea grijă de copii cu vârste între un an și trei ani, a fost acuzată de alte opt cazuri de violență față de micuți.

autorităților israeliene, bătaia de joc față de copii ar fi fost pentru ea un obicei.

„Am depistat peste 20 de cazuri în care cele două educatoare care activează în grădiniță au făcut uz de putere și au agresat mai mulți copii care se aflau acolo”, a declarat un reprezentant al poliției din Israel

Potrivit presei locale, părinții micuței, originari din Republica Moldova, se aflau la muncă în Israel de doi ani.

Ei le-au declarat jurnaliștilor că nu-și mai doresc să locuiască în această țară și că vor reveni acasă după ce vor obține dreptate în cazul copilei lor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: