image
Sursa foto: Getty Images

Ce-a fost și ce-a ajuns: Ozil, refuzat de două superechipe, chiar și la reducere, după ce a fost pasat de Arsenal

Situația lui Mesut Ozil la Arsenal se înrăutățește pe zi ce trece. Starul german a jucat doar în unul dintre ultimele 7 meciuri ale "tunarilor", care vor să scape de el cât mai repede. Potrivit publicației britanice The Mirror, Inter și Juventus l-ar fi refuzat pe mijlocașul de 30 de ani, chiar și la "preț redus".

În plus, oficialii lui Arsenal nu sunt de acord să plătească un salariu uriaș, de 17,8 milioane de euro pe an, pentru un jucător care este rezervă mai mereu. Este cel mai mare salariu al unui fotbalist al lui Arsenal.

Inter l-a dorit pe Ozil în urmă cu câteva luni, însă interesul lor "s-a răcit", mai ales după ce au văzut că nici măcat banca de rezerve nu o pierde. Ce e drept, în ultimul meci, cel cu Huddersfield, Ozil a fost bolnav, motiv pentru care nici nu a mai făcut deplasarea cu lotul lui Unai Emery.

Conform publicației Calciomercato, Ozil le-a fost oferit și celor de la Juventus, dar campioana Italiei a decis că nu ar avea rost să facă încă o achiziție, după ce tocmai l-a transferat pe Aaron Ramsey tot de la Arsenal.

Mesut Ozil joacă la Arsenal din septembrie 2013, după ce a fost adus de la Real Madrid, pentru 47,4 milioane de euro.

În cele peste 200 de meciuri disputate la Arsenal, neamțul s-a remarcat prin 55 de pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni jucători din Premier League la acest capitol, iar la un moment dat chiar a fost căpitanul "tunarilor".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: