image
Sursa foto: Getty Images

Au ratat calificarea in Champions League si a venit dezastrul: Scăderi salariale la Manchester United din sezonul viitor

Manchester United a remizat duminică, 1-1, cu Huddersfield şi a ieşit din cursa pentru un loc de UEFA Champions League, cu o etapă înainte de finalul din Premier League. După ratarea obiectivului, vine dezastrul pe Old Trafford.

Oficialii "diavolilor" au decis ca jucătorii antrenaţi de Ole Gunnar Solksjaer să primească salarii reduse în sezonul viitor după ce în actuala stagiune nu au fost în stare să termine în primele patru locuri în Premier League.

Potrivit Sky Sports News, salariile celor de la United vor fi scăzute cu până la 25% în sezonul viitor, atunci când "diavolii" vor evolua doar în Europa League.

Pe locul şase este Manchester United în acest moment, dar din fericire pentru elevii lui Solksjaer, aceştia vor evolua cu siguranţă în Europa, din moment ce următoarea clasată, Wolves, este la nouă puncte distanţă. În ultima etapă, United va juca cu Cardiff, deja retrogradată în Championship.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: