image
Sursa foto: IP Cantemir

Cantemir: A vrut să-și ucidă tatăl adoptiv pentru că s-a dezis de el după 12 ani

Doi tineri de 18 și 19 ani, din raionul Cantemir sunt cercetați penal pentru că ar fi încercat să-l omoare pe un bărbat de 70 de ani. Victima s-a dovedit a fi chiar tatăl adoptiv al unuia dintre suspecți.

Tinerii i-au aplicat victimei originare din Iargara, multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste tot corpul. Motivul ar fi o răzbunare, după ce unul dintre suspecți ar fi fost înfiat la doi ani chiar de către victimă, iar la 14 ani a tânărului, bărbatul s-a dezis de adopție.

După care l-au apucat de mâini și de picioare, l-au urcat cu forța în portbagajul automobilului de model VAZ, care aparține victimei și au plecat în direcția s. Borogani având scopul de a-l omorî, spun polițiștii.

Agresorii nu au ajuns însă la destinație. Pe drum, aceștia au cauzat un accident rutier, au părăsit locul faptei, iar văzând un echipaj de poliție au abandonat automobilul, lăsând victima în portbagaj.

Ofițerul de presă al IP Cantemir, Cristina Ciobanu, a declarat pentru Jurnal.md că gresorii au fost reținuți. În cadrul percheziției corporale la fața locului, în buzunarul bănuitului în vârstă de 18 ani, a fost depistat un cuțit de vânătoare, iar în mijlocul de transport un hârleț și o lopată.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă de la 15 la 20 ani privațiune de libertate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: