image
Sursa foto: Getty Images

Zidane a spus DA: Antrenorul Realului și-a dat acordul pentru transferul lui Hazard

Transferul lui Eden Hazard la Real Madrid a intrat în linie dreaptă. Cel puțin asta susțin cei de la AS, care spun că jucătorul, Real Madrid și Zinedine Zidane și-au dat acordul pentru transfer. "Zidane a spus 'DA'", au titrat cei de la AS.

A mai rămas o singură piedică în calea transferului lui Hazard la Real Madrid: Chelsea, care încă nu și-a dat acordul pentru transfer. Totuși, tehnicianul celor de la Chelsea, Maurizio Sarri, s-a arătat pesimist când a fost întrebat de viitorul starului belgian pe Stamford Bridge, care mai are contract până în 2020.

Cei de la Chelsea vor să primească 116 milioane de euro pentru Hazard, însă Real vrea să profite de faptul că jucătorul își dorește să vină la Madrid și vrea să ofere 80-90 de milioane de euro.

În schimb, Hazard s-a mulţumit să declare că este concentrat până la finalul sezonului pe cele două obiective sportive ale clubului.

"Vreau să terminăm între primele patru şi să mergem cât mai departe în Europa League", unde Chelsea va întâlni joi echipa Slavia Praga în prima manşă din sferturile de finală.

Hazard a refuzat pentru moment să-şi prelungească înţelegerea cu Chelsea, care expiră în iunie 2020, şi nu şi-a ascuns dorinţa de a ajunge într-o zi la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: