image
Sursa foto: Getty Images

David de Gea nu vrea să semneze un nou contract cu Man. United: Soluţia găsită de diavoli

David de Gea nu vrea să-şi extindă contractul cu Manchester United, scadent vara viitoare, însă "diavolii" au găsit soluţia pentru această problemă.

Presa engleză susţine că gruparea de pe Old Trafford are opţiunea de a-i prelungi unilateral contractul cu un an portarului spaniol în vârstă de 27 de ani, iar englezii sunt decişi să profite de această clauză.

United vrea să-l transforme pe De Gea în al doilea cel mai bine plătit om din lot, după Alexis Sanchez, dar înaintea celei mai scumpe achiziţii din istoria clubului, francezul Paul Pogba.

De Gea, dorit de PSG

Situaţia lui David de Gea e monitorizată atent de Paris Saint Germain, care visează să-l aducă pe spaniol din 2019, mai ales că portarul italian Gianluigi Buffon are contract cu liderul din Ligue 1 doar până vara viitoare.

De Gea se află la Manchester United din 2011, atunci când a fost transferat de la Atletico Madrid pentru 20 de milioane de euro.

Ibericul a fost constant unul dintre cei mai buni jucători ai "diavolilor" şi este evaluat în prezent de transfermarkt.de la 70 de milioane de euro.

David de Gea a fost la un pas de un transfer la Real Madrid în 2015, când "galacticii" ar fi trimis actele cu un minut după finalul perioadei de mercato, motiv pentru care tranzacţia a eşuat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: