image
Sursa foto: Getty Images

Kaka a vorbit despre revenirea la AC Milan. Ce post vizează fostul "Balon de Aur"

Kaka, 36 de ani, a anunțat că îşi doreşte să se întoarcă la AC Milan. Fostul „Balon de Aur”, retras din activitate la finalul anului 2017, şi-a manifestat dorinţa de a ajuta clubul la care a cunoscut cele mai mari performanţe. Brazilianul nu vrea să se apuce antrenorat, aşa cum au procedat majoritatea foştilor săi colegi, ci vrea o funcţie de conducere la clubul italian.

Kaka este convins că poate readuce echipa în fazele importante ale competiţiilor europene.

"Nu știu când, dar în viitorul apropiat sigur am să revin la AC Milan. E ca şi cum m-aş întoarce acasă. Cred că sunt potrivit pentru o poziţie în conducere. Prin cursurile pe care le-am urmat, pot să ajut echipa să revină în top. În toţi aceşti ani m-am interesat de ce s-a întâmplat la club", a declarat Kaka, citat de Gazzetta dello Sport.

Kaka, unul dintre cei mai iubiţi străini din istoria clubului milanez, a avut un mesaj şi pentru fani. "Staţi liniştiţi, în curând va începe o poveste frumoasă", a încheiat mijlocaşul.

Brazilianul a evoluat pentru AC Milan între anii 2006 - 2009 şi 2013 - 2014. Kaka este ultimul fotbalist care a reuşit să cucerească Balonul de Aur, înainte ca dominaţia lui Cristiano Ronaldo şi Messi să înceapă.

Kaka s-a retras în ianuarie, la 35 de ani, după trei sezoane petrecute în MLS, la Orlando City. Brazilianul a mai jucat pentru Sao Paulo și Real Madrid.

În 2009, după ce Manchester City nu s-a înțeles cu AC Milan, Kaka a ajuns în vară la Real pentru 56 de milioane de euro, iar după 4 ani a revenit la Milan pentru 10 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: