image
Sursa foto: digisport.ro

Telenovela s-a încheiat: Cum a ales PSG să anunțe ce se întâmplă cu Neymar și Mbappe

Posibilele transferuri ale lui Neymar sau Mbappe au ținut capul de afiș al presei internaționale în ultimul timp. PSG a decis să pună capăt speculațiilor, într-un mod inedit: imaginile celor două staruri apar pe abonamentele pentru sezonul viitor.

Campioana Franței nu stă la discuții când vine vorba despre Neymar și Mbappe. Deși zvonurile privind plecările celor doi au continuat să apară, mai ales în presa din Spania, PSG nici nu se gândește să renunțe la vedetele sale.

Parizienii au lansat și un mesaj clar în acest sens, odată cu lansarea noii campanii. PSG s-a folosit de imaginile lui Neymar, Mbappe și Verratti, vedetele clubului, pentru a promova abonamentele pentru 2019-2020.

Francezii vor să întărească astfel faptul că Neymar și Mbappe nu sunt de vânzare. Cei doi au ajuns la PSG în vara lui 2017. Starul brazilian a devenit atunci cel mai scump fotbalist din lume - parizienii i-au plătit Barcelonei nu mai puțin de 222 de milioane de euro. Tânărul fotbalist francez venit de la AS Monaco a costat 180 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: