image
Sursa foto: Getty Images

Jurgen Klopp, preferatul lui Florentino Perez pentru a-l înlocui pe Santiago Solari

Jurgen Klopp este ţinta preferată a preşedintelui lui Real Madrid, Florentino Perez, după eliminarea "galacticilor" din optimile de finală ale Ligii Campionilor, după 1-4 cu Ajax pe teren propriu.

Britanicii de la Independent susţin că managerul lui Liverpool e antrenorul pe care Perez vrea să îl aducă la Real Madrid, în locul lui Santiago Solari.

În afara antrenorului german, pe lista lui Real Madrid se mai află şi managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, şi antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri.

Potrivit sursei citate, conducătorii lui Real vor un antrenor care să readucă în vestiar bucuria şi entuziasmul, care să nu fi avut conflicte cu jucătorii, iar Klopp e considerat din acest motiv cel mai potrivit pentru banca trupei din capitala Spaniei.

Tot din aceeaşi cauză nu s-ar afla pe listă şi portughezul Jose Mourinho, în ciuda relaţiilor bune cu Perez şi directorul general al madrilenilor, Jose Angel Sanchez.

Jurgen Klopp este şi preferatul fanilor lui Real Madrid. Într-un sondaj realizat de Marca, cei mai mulți dintre fani au votat pentru aducerea germanului. Tehnicianul lui Liverpool a fost votat de 36% dintre respondenți. Pe locul 2, la egalitate, se află Mauricio Pochetino și Jose Mourinho, ambii votați de 24% dintre fani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: