image
Sursa foto: Privesc.eu

Fără deputații PSRM și PCRM la ultimele ședințe din actuala legislatură; Candu: „Le dorim succese electorale”

Deputații PSRM și PCRM au părăsit ședința de astăzi a Parlamentului în semn de protest că nu le-au fost luate în considerare mai multe inițiative.

Socialiștii au precizat că nu vor veni nici mâine la ședința care încheie actuala sesiune, dar și mandatul actualului Parlament.

„Dați-ne voie să felicităm colegii și să le dorim succese electorale”, a declarat Candu, în momentul în care deputații din fracțiunea PSRM au anunțat că părăsesc în semn de protest ședința Parlamentului.

După anunțul socialiștilor, și deputații PCRM au anunțat că pleacă de la ședință, dar au precizat că mâine vor fi prezenți.

Comuniștii s-au declarat nemulțumiți că mai multe proiecte inițiate de ei nu s-au regăsit pe agenda comisiilor permanente. Și liberal-democrații spun că au fost discriminați de șefii comisiilor.

„Regulamentul prevede că președinții de comisii sunt obligați să includă proiectele de legi înregistrare, cu indicație sau fără indicație. Și fracțiunea PLDM a înregistrat mai multe proiecte e legi care nu au raportul comisiei de fond. Nu a fost organizată nicio zi a opoziției. Nu vom părăsi ședința, vom încerca să fim activi și astăzi și mâine”, a remarcat șeful fracțiunii PLDM, Tudor Deliu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: