image
Sursa foto: moldova.org

Încă un FALS împotriva lui Andrei Năstase: Sondaj fake în care are cele mai puține șanse, iar Ceban și Radu sunt în top

După ce au recurs la un linșaj mediatic fără precedent, au răspândit minciuni crase de genul celor 30.000 de sirieni, inventând averi inexistente ale lui Andrei Năstase, după ce a furat sloganele Platformei DA, au distribuit spoturi electorale false și chiar au creat o pagină falsă de Facebook, slugile regimului continuă să intoxice opinia publică.

Portalul presaindependenta.wordpress.com a publicat recent o știre falsă ce face trimitere la un sondaj în care Andrei Năstase are cele mai puțina șanse. În schimb, favoriții alegătorilor ar fi nimeni alții decât Ion Ceban și Silvia Radu.

Cel mai grav e că „știrea” îl citează pe expertul politic Igor Boțan, care ar fi realizat sondajul.

„Nu am participat în perioada 15-18 aprilie la conferințe de presă, nu m-am referit nici un fel la sondaje de opinie, nu am pomenit în această perioadă de partide politice sau lideri politici față de care aș avea un fel de atitudine. Asta este un fake”, a declarat Igor Boțan pentru Moldova.org.

Sursa precizează că majoritatea postărilor de pe acest site sunt părtinitoare, false și în cele mai des îi atacă pe politicieni ca: Maia Sandu, Andrei Năstase sau Renato Usatîi.

În schimb, nu sunt pomeniți sau nu sunt puși într-o lumină proastă membrii PD sau PSRM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: