image
Sursa foto: Profimedia

Șeful UEFA nu crede că sărutul lui Rubiales e caz de penal: "Voi, jurnaliștii, ați dus subiectul la acest nivel!"

Gestul controversat al lui Luis Rubiales (46 de ani) continuă să fie adus în discuție și la o lună distanță după finala Campionatului Mondial de fotbal feminin, Spania - Anglia, scor 1-0.

La acea vreme președinte al Federației Spaniole de Fotbal, Rubiales a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, fără voia ei, imediat după ce i-a dat medalia de campioană mondială. Din cauza unei presiuni publice uriașe, Rubiales a cedat și și-a anunțat recent demisia.

Deși multă lume a catalogat gestul lui Rubiales drept agresiune sexuală, iar Hermoso i-a făcut plângere penală fostului șef RFEF pentru același lucru, Aleksander Ceferin consideră că totul este o exagerare.

"Am vorbit de câteva ori. Gesturile sale au fost nepotrivite și inconștiente, nu putea câștiga această bătălie. I-am spus că ar fi mai bine să-și dea demisia. Dar nu pot să știu cât de mult l-a influențat sfatul meu.

Când am citit că este o infracțiune serioasă... Sunt avocat de drept penal și mi s-a părut complet ilogic așa ceva. Voi, jurnaliștii, sunteți cei care ați dus subiectul la acest nivel", a spus președintele UEFA, conform Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: