image
Sursa foto: Getty Images

L-a uitat pe Van der Vaart: Frumoasa Sylvie, surprinsă alături de un alt fost fotbalist

Jamie Redknapp, 45 de ani, a fost surprins de paparazzi pe o plajă din Miami, alături de Sylvie Meis, 40 de ani, fosta soție a lui Rafael Van Der Vaart, însoțită de prietenul ei. Frumoasa Sylvie, care s-a despărțit de fostul fotbalist olandez în 2013, și-a prezentat fizicul incredibil într-un bikini de bronz, relaxându-se lângă o piscină, sub privirile fostului jucător al lui Tottenham.

Redknapp se află în Florida unde petrece o vacanță alături de cei doi fii, Charles William și Beau Henry. Jamie Redknapp, fiul celebrului Harry Redknapp, fost selecționer al Angliei, este divorțat de Louise Nurding, după un mariaj care a durat 19 ani.

Într-un interviu acordat revistei "Closer", in 2015, Sylvie Meis a recunoscut pentru prima dată că l-a înşelat pe Rafael van der Vaart în timpul mariajului. Motivul invocat de frumoasa olandeză a fost cancerul la sân, boală pe care a învins-o în 2010.

Prezentatoarea TV a declarat pentru sursa citată că, în 2010, a avut timp de trei luni o relaţie extraconjugală cu un pilot de avion. "Aveam cancer şi un corp mutilat de operaţie. Eram convinsă că soţul meu nu mă mai găsea atrăgătoare. Aveam nevoie de cineva care să mă asculte şi care să îmi înţeleagă temerile. Conversaţiile noastre au devenit apoi tot mai intime. Am stabilit să ne vedem la cină şi, înainte să îmi dau seama, am ajuns împreună în camera de hotel şi acolo s-a întâmplat", a declarat Sylvie, încercând să-şi explice pasul greşit.

Rafael van der Vaart şi Sylvie au fost căsătoriţi timp de şapte ani şi au băiat împreună. După despărţire, fotbalistul a început o relaţie cu Sabia Boulahrouz, cea mai bună prietenă a Sylviei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: