image
Sursa foto: Getty Images

Paul Pogba vrea transferul la Real Madrid: Pretențiile financiare ale francezului, dezvăluite

Paul Pogba a revenit în atenţia lui Real Madrid, iar Mino Raiola, responsabil de intermediere, este în toiul negocierilor. De asemenea, Pogba e convins că Real Madrid este echipa care i s-ar potrivi cel mai bine și astfel, i-a comunicat deja agentului francez pretențiile sale financiare.

Paul Pogba este hotărât să plece pe Santiago Bernabeu și vrea un salariu cu 4 milioane de lire mai mare decât cel pe care-l încasează în prezent, la "diavoli". Mai precis, mijlocașul de la United e gata să semnze cu galacticii pentru un salariu de 14 milioane de lire (16,4 milioane de euro) pe sezon, informează Tuttosport.

Mijlocaşul francez nu va fi însă deloc de uşor de adus nici din pricina sumei de transfer. Pogba a fost cumpărat de Manchester United în 2016, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro, plus bonusuri.

Campion mondial cu Franţa anul trecut, Pogba a dezamăgit în prima parte a sezonului, cu Jose Mourinho pe bancă, însă a "renăscut" după venirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca "diavolilor".

"Așa cum am spus mereu, Real Madrid este un vis pentru orice jucător (...) Acum sunt la Manchester. Nu știm ce ne va rezerva viitorul. Acum sunt la Manchester și mă bucur de asta", sunt declarațiile făcute recent de către Paul Pogba, care au întărit și mai tare speculațiile cu privire la un posibil transfer pe Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: