image
Sursa foto: timpolis.ro

Armand Goșu: Dacă Plahotniuc și Dodon vor izbuti să-și păstreze puterea, atunci RM va rămâne o uriașă mașină de spălat bani

Alegerile parlamentare viitoare vor fi decisive pentru destinul Moldovei. Dacă actuala elită dominată de figurile domnilor Plahotniuc și Dodon va izbuti să păstreze puterea și să consolideze regimul autoritar, Moldova va rămâne o uriașă mașină de spălat bani, o largă poartă de trafic, o structură statală care nu se prăbușește doar pentru că e utilă mafiilor internaționale, susține analistul român Armand Goșu.

„După anularea alegerilor din Chișinău, opoziția a strâns rândurile și a anunțat lansarea unei mișcări de rezistență, care să salveze Moldova din ghearele unui regim autoritar și s-o așeze pe un drum democratic, european. Pentru duminică, la ora 14.00, este anunțat un protest în PMAN, de dimensiunea și impactul căruia ar putea depinde nu doar evoluția mișcării de rezistență ci și a felului în care PAS și PPDA intră în campania electorală din această toamnă”, a spus Armand Goșu într-o alnaliză postată de contributors.ro.

„Alegerile parlamentare viitoare vor fi decisive pentru destinul Moldovei, cel puțin pentru următorul deceniu. Dacă actuala elită dominată de figurile domnilor Plahotniuc și Dodon va izbuti să păstreze puterea și să consolideze regimul autoritar, viitorul acestei țări este compromis. Moldova va rămâne o uriașă mașină de spălat bani, o largă poartă de trafic (droguri, prostituție etc), o structură statală care nu se prăbușește doar pentru că e utilă mafiilor internaționale”, a declarat Armand Goșu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: