image
Sursa foto: captură Jurnal TV

Clipe de coșmar pentru o familie din Orhei: Doi indivizi le-au intrat noaptea în casă // VIDEO

O femeie și câțiva copii din satul Brănești, raionul Orhei, au trecut prin clipe de coșmar zilele trecute. Doi indivizi au intrat în casa lor, aproape de miezul nopții, în timp ce ei dormeau. Femeia se teme pentru viața ei și a apropiaților săi pentru că poliția a reținut doar un suspect.

Mai mult, victima susține că anchetatorii au ajuns la fața locului abia peste o oră de la telefonul dat la 112. Reprezentanții poliției motivează însă întârzierea de... distanța mare până în acel sat. Asta deși de la Orhei până la Brănești nu sunt mai mult de 20 de kilometri.

Tatiana Gașper povestește că, duminica trecută, era acasă împreună cu fiul ei și trei nepoți. În jurul orei 23, brusc, i s-a stins lumina și a auzit niște zgomote.

Femeia mai spune că, în ajutor i-au sărit câțiva vecini, care au auzit strigătele lor.

Victima susține că a sunat îndată la 112, dar polițiștii au venit abia la miezul nopții.

Potrivit Tatianei Gașper, în casă i-au intrat doi indivizi, dar a fost reținut doar unul, pe care ea l-a și recunoscut. Din acest motiv, se teme pentru viața ei și a rudelor sale.

Copiii își amintesc cu groază de momentele prin care au trecut.

Deși a fost martor la cele întâmplate, unul dintre vecinii Tatianei Gașper spune că încă nu a fost chemat la poliție pentru declarații. Și nici la fața locului nu a fost audiat.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan, ne-a spus că în acest caz a fost deschis un dosar penal, iar cel de-al doilea suspect este cercetat în libertate.

Amintim că, în aceeași noapte, tot în satul Brănești, o femeie de 74 de ani a fost violată, iar bănuit în acest caz este un tânăr de 25 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: