image
Sursa foto: jurnal.md

Un bătrân a murit în centrul capitalei după ce ambulanța ar fi venit cu defibrilatorul descărcat

Un bătrân de 63 de ani din capitală a murit aseară, după ce s-a prăbușit în plină stradă. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, dar și o ambulanță care s-a dovedit a fi cu defibrilatorul descărcat.

Martorii spun că ambulanța a sosit la fața locului și au încercat să acorde ajutor bărbatului, însă defibrilatorul era descărcat. La scurt timp, medicii au plecat și au chemat un alt echipaj medical.

Sosiți la fața locului, cei din urmă au constatat decesul bărbatului.

Tragedia s-a produs la intersecția străzilor Ștefan cel Mare - Armenească.

Contactați de Jurnal.md, Diana Blănaru, purtătorul de cuvânt al Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, a declarat că aparatajul era funcționabil și a accentuat că acesta nu era descărcat.

Fiind întrebată de ce a fost solicitat ajutorul unui alt echipaj medical pentru a prelua victima, aceasta a refuzat să comenteze, declarând că în acest sens a fost creată o anchetă, în urma căreia se vor stabili toate circumstanțele.

Diana Blănaru a refuzat să ofere alte detalii despre caz, declarând că: „Noi o să facem o explicație ulterioară și o să vă explicăm. Eu nu pot să răspund chiar la toată lumea. Acum se desfășoara ancheta.”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: